Lordi jo muzikowa kupka z Finskeje.

Lordi
Lordi en Barcelona9.jpg
Zakładne daty
Załoženje: 1992
Žanr: Rock
Załožeńske cłonki
Spiwanje Tomi „Mr. Lordi“ Putaansuu
Aktualne cłonki
Spiwanje Tomi „Mr. Lordi“ Putaansuu
E-gitara Jussi „Amen“ Sydänmaa (wót lěta 1996)
Bas Samer „Ox“ el Nahhal (wót lěta 2005)
Keyboard Hella (wót lěta 2012)
Bijadło Mana (wót lěta 2012)
Wažne něgajšne cłonki
Bas Sami „G-Stealer“ Keinänen (1996–1999)
Bas Sami „Magnum“ Wolking (1999–2002)
Bas Niko „Kalma“ Hurme (2002–2005)
Keyboard Erna „Enary“ Siikavirta (1997–2005)
Keyboard Leena „Awa“ Peisa (2005–2012)
Bijadła, backing Vocal Sampsa „Kita“ Astala (2000–2010)
Bijadła Tonmi „Otus“ Lillman (2010-†14. februara 2012)
Eksterne wótkaze: www.lordi.fi
Wobźěłaś
p  d  w
Information icon.svg

Cłonki kupkiWobdźěłać

  • Mr. Lordi
  • Amen
  • Hella
  • OX
  • Mana

DiskografijaWobdźěłać

AlbumyWobdźěłać

  • Napalm Market (1993)
  • Bend Over and Pray the Lord (1997)
  • Get Heavy (2002)
  • The Monsterican Dream (2004)
  • The Arockalypse (2006)
  • Deadache (2008)
  • Babez For Breakfast (2010)
  • To Beast or Not To Beast (2013)

SingleWobdźěłać

  • Would You Love a Monsterman? (2002)
  • Devil is a Loser (2003)
  • Blood Red Sandman (2004)
  • My Heaven is Your Hell (2004)
  • Hard Rock Hallelujah (2006)
  • Who's Your Daddy? (2006)
  • Would You Love A Monsterman? 2006 version (2006)
  • It Snows In Hell (2006)
  • They Only Come Out At Night (2007)
  • Beast Loose In Paradise (2008)
  • Bite It Like A Bulldog (2008)
  • Deadache (2008)
  • This Is Heavy Metal (2010)
  • Rock Police (2010)
  • The Riff (2013)

DVDWobdźěłać

  • Market Square Massacre (2006)
  • Bringing Back The Balls To Stockholm 2006 (2007)

LabeleWobdźěłać

  • AFM Records (2012 -)
  • Sony Music (2008 –)
  • The End Records (2006 –)
  • GUN Records (2008)
  • BMG Finland (2002 – 2004)
  • Drakkar (2002 – 2008)
  • Sony BMG (2004 – 2008)
  • Sanctuary (2004 – 2005)

TurografijaWobdźěłać

  • 2003: Wacken Road Show
  • 2005: European Monstour
  • 2006: Bringing Back The Balls To Finland
  • 2006: (Anonymous victory celebration tour)
  • 2007: Bringing Back The Balls To Europe
  • 2007: Bringing Back The Balls To Baltia
  • 2007: Bringing Back The Balls To Japan
  • 2007: Ozzfest
  • 2007: Halloween Tour
  • 2008: USA Tour 2008
  • 2009: Deadache Europe Tour 2009
  • 2010: Europe For Breakfast Tour 2010
  • 2011: Metal festival tour
  • 2012: 20th Anniversary tour
  • 2013: Tour Beast or Not Tour Beast 2013