Inhalt gelöscht Inhalt hinzugefügt
Tlustulimu (diskusija | pśinoski)
Rědka 29:
::Wuglědajo ceło za tym, až jo how zmólka se raźiła - abo lubjej: górnosorabizm :-( W DNW (dolnoserbski.de) dajo za nimske Link jano link - ak jo górjejce južo se pisało. To jo zawěsće to jadnorjejše rozwězanje. Pšašanje jo, kak by mógli to howacej na serbske groniś, lěc dejała to byś pokazka, ten pokaz abo lěc móžo weto "wótkaz" wóstaś. Ga pšašam pśiducy tyźeń kněza Starostu, co wón k toś tej problematice měni. Wón jo na kuždy pad nejžlěpšy znajaŕ dsb. rěcy. Ale myslim se, až bźomy se dejaś na te linki nastajaś ... :-( --[[Wužywaŕ:Nepl1|Nepl1]] 23:13, 31 januara 2008 (CET)
:::Hm, we swojich prědnych pśełožkach k programam Mozilla, som teke ''pokazka'' wužywał, za górnoserbšćinu, se wě. Ale ''pokazka'' ma pó mojim měnjenju skerjej wóznam ''Hinweis'', ''link'' wšak jo ''Verweis''. ''Hinweis'' a ''Verweis'' stej za mnjo dwě wšakej wěcy. Něchten naraźi tencas "wotkaz" a dokulaž česćina ma ''odkaz'', som pózdźej "wotkaz" wzeł. ''Link'' jo zawěsće teke pšawy, ale jo engelski. Póstrowy, -- [[Wužywaŕ:Michawiki|Michawiki]] 23:00, 1 februara 2008 (CET)
::::Jo, za gsb. jo to absolutnje dobra wěc, taki wótkaz, tam ga dajo teke "wótkazowaś" w zmysle "auf etwas verweisen, referieren". W dsb. słownikach take wopšawdu namakał njejsom, ale pšašam źinsa kn. Starostu, co wón k tomu měni. Som ga teke tencas pśeśiwo gsb. "pokazce" był, dokulaž jo to w mójima wócyma skerjej jaden objekt a žeden link na jaden objekt ...--[[Wužywaŕ:Nepl1|Nepl1]] 08:08, 5 februara 2008 (CET)
 
== Administratory dsbwp ==