Édith Piaf (Édith Giovanna Gassion, * 19. decembra 1915 w Parisu; † 10. oktobra 1963, Plascassier) jo była francojska šansonowa spiwaŕka.

Édith Piaf
Popiersie Edith Piaf ssj 20060914.jpg
Zakładne daty
datum naroźenja 19. decembra 1915
rodne město Paris
datum wumrěśa 10. oktobra 1963
městno wumrěśa Plascassier
Wobźěłaś
p  d  w
Information icon.svg

DiskografijaWobdźěłać

  • 1945 - La vie en rose
  • 1945 - Les Trois Cloches
  • 1949 - Hymne à l'amour
  • 1951 - Padam… Padam…
  • 1954 - Sous le ciel de Paris
  • 1956 - Les amants d'un jour
  • 1957 - La foule
  • 1959 - Milord
  • 1960 - Non, je ne regrette rien

Eksterne wótkazeWobdźěłać